Interfrakt ICOS AB tillhandahåller och utför i första hand transporttjänster till och från utlandet, men även inrikes om så önskas. Vi erbjuder väg-, sjö-, flyg och projekttransporter. Om du är intresserad av våra tjänster. Kontakta någon av våra medarbetare för en offert direkt eller ring vår växel på +46 21 150270.

Kontakta oss

VÄGTRANSPORT - NORMAL

VÄGTRANSPORT - NORMAL

Vi trafikerar ett flertal av Europas länder med flera avgångar per vecka. Våra egna fordon som vi har i rundturstrafik mellan Sverige och kontinenten är förarbundna under hela transportsträckan från lastning till lossning. Det betyder att chauffören är med under hela transporten, även på färjan. Vi har kontrollen.

De åkerier som kör åt oss i regelbunden rundturstrafik har sin hemvist i Sverige och Tyskland. I lastbilarna sitter fortfarande skandinaviska och tyska chaufförer vilket blir mer och mer sällsynt nu för tiden. Detta bidrar till att de kan kommunicera på ett enkelt felfritt sätt och missförstånd med lastnings- och lossningspersonalen hos våra kunder kan undvikas.  

Chaufförerna har också möjligheten till ett anständigt liv. De kan med täta, regelbundna och lagstadgade intervall komma till sin hemort. Vilket gör att de kan träffa familj och vänner.

Alla chaufförer som kör åt oss för tillfället (juni 2014) har gjort det i många år. Några har även sökt sig tillbaka till oss på egen begäran efter att ha provat på något annat under en kortare period. Våra chaufförer har alla många års erfarenhet och har skaffat sig stor kompetens inom yrket.
 
I kombination med ovan och att de flesta kunderna stannar hos oss har gjort att chaufförerna lärt känna och förstå både avsändarnas, mottagarnas krav och önskemål. De känner till godsets förpackning och beskaffenhet. Vilket möjliggör att de kan lastsäkra både ömtåligt pallgods och större otympliga maskiner på ett noggrant, korrekt och effektivt sätt. Detta i kombination deras lugna, varsamma körning, exakta planering av arbetstiden, övervakning av lastning och lossning bidrar till att ditt gods kommer fram säkert och i önskad tid.

ICOS Group ELITE Global Logistics Network DNV Germany - Det Norske Veritas