Interfrakt ICOS AB tillhandahåller och utför i första hand transporttjänster till och från utlandet, men även inrikes om så önskas. Vi erbjuder väg-, sjö-, flyg och projekttransporter. Om du är intresserad av våra tjänster. Kontakta någon av våra medarbetare för en offert direkt eller ring vår växel på +46 21 150270.

Kontakta oss

Sjöfrakt

Sjöfrakt

Sjötransporter tillhör kärnområdet för Interfrakt ICOS AB sedan företagets begynnelse.
Vi kan ta hand om din transport från avsändare till mottagare inklusive förtullningar och mellanlagringar,
s.k. dörr-till-dörr-transport, till de flesta destinationer runt om i världen.
Vårt urval av tjänster spänner sig från de minsta sändningarna som lastas i samlastningscontainer till specialtransporter
med de längsta, bredaste, högsta och tyngsta kollina som är tekniskt möjliga att transporter. Vi erbjuder alla tillgängliga tjänster inom sjötransportområdet.

Delar av vårt produktutbud

  • LCL: mindre sändningar vilka samlastas i container med andra kunders gods.
  • FCL: större sändning som blir prismässigt är mera fördelaktig att lastas i egen 20fot eller 40fot container.
  • Special: långt, brett, högt och tungt gods vilket inte passar in i normala lastbärare. Skeppning sker oftast med breakbulk eller RoRo fartyg.
  • Projekt: större mängd gods, oftast av blandat utseende, vilket skall levereras på bestämda dagar under en viss tidsperiod. Kan kompletteras med andra transportsätt. Vi ser till att allt levereras enligt de av er angivna instruktionerna.
  • Containerlastning: vi hämtar in ditt gods till terminal och lastar det i passande container.
  • Containerlossning: vi lossar ditt gods ur container på terminal och kör ut det till dig med lämplig lastbil.

Vi arbetar i första hand med våra egna kontor och inom vårt eget nätverk av utvalda kompetenta och engagerade samarbetspartners.
Detta kompletterar vi med vårt medlemskap i Global Logistik Network vilket ger oss kvalificerade kontakter i de länder världen över där vi inte har egen representation.

ICOS Group ELITE Global Logistics Network DNV Germany - Det Norske Veritas