Interfrakt ICOS AB tillhandahåller och utför i första hand transporttjänster till och från utlandet, men även inrikes om så önskas. Vi erbjuder väg-, sjö-, flyg och projekttransporter. Om du är intresserad av våra tjänster. Kontakta någon av våra medarbetare för en offert direkt eller ring vår växel på +46 21 150270.

Kontakta oss

OM OSS

OM OSS

Allt under samma tak

Interfracht grundades 1972 i Bremen, Tyskland och har alltså mer än 40 års erfarenhet av speditionsbranschen. Kontoret i Västerås öppnades 1982 och införlivades i Interfracht gruppen 1999 när Interfracht och Rotra LLC, Chicago övertog ägandet. Egna kontor finns i Tyskland (Stuhr, Bremen, Hamburg, Frankfurt, Stuttgart och Cuxhaven), Sverige, Nederländerna, Polen, Rumänien och Japan. Totalt arbetar mer än 300 personer i dagsläget inom Interfracht gruppen. Huvudkontoret är beläget i Stuhr vilket ligger strax utanför stadsgränsen till staden Bremen.

Interfrakts affärsidé är att erbjuda effektiva, tillförlitliga och konkurrenskraftiga transporter med personlig service till de flesta destinationer runt om i världen.
Utifrån kundens behov och önskemål skräddarsyr vi den transportlösning som passar bäst för varje enskilt fraktuppdrag. Oavsett om det gäller väg-, sjö-, flygtransport, en pall på 100kg eller ett större projekt med tunga och/eller skrymmande kollin, så har vår personal kunskapen att utföra transporten åt dig.

Vi är tillsamman med våra ägare Interfracht GmbH och övriga företag i gruppen ISO-certifierade sedan år 2000. Vi blir kontrollerade med regelbundna intervall av Norske Veritas. Av flera kreditvärderingsföretag har vi erhållit högsta betyg bla Trippel A (Soliditet) & Guld (UC). Vi är lika måna om att behandla våra leverantörer som våra kunder på ett korrekt och ärligt sätt. Alla faktorer spelar in för att kunna erbjuda en perfekt slutprodukt – DIN TRANSPORT.

ICOS Group ELITE Global Logistics Network DNV Germany - Det Norske Veritas