Interfrakt ICOS AB tillhandahåller och utför i första hand transporttjänster till och från utlandet, men även inrikes om så önskas. Vi erbjuder väg-, sjö-, flyg och projekttransporter. Om du är intresserad av våra tjänster. Kontakta någon av våra medarbetare för en offert direkt eller ring vår växel på +46 21 150270.

Kontakta oss

FLYGFRAKT

FLYGFRAKT

När det är bråttom och måste gå lite snabbare eller mycket snabbare så är rätt alternativ att skicka ditt gods med flygfrakt genom oss.
Vi opererar på alla kontinenter förutom Antarktis och flyger ditt gods till de flesta flygplatser. I första hand använder vi oss av s.k. ”First Class Carriers”.
Vi tar hand om din transport från avsändare till mottagare inklusive förtullningar, s.k. dörr-till-dörr-transport, till de flesta destinationer runt om i världen.

Det är av yttersta vikt att vara väl informerad om de flygbolag och flygrutter som erbjuds på marknaden. Känna till deras kvalitet, tillförlitlighet och punktlighet.
Vår flygavdelning kan det. De tar fram rätt transportrutt till rätt pris med passande transit tid och passande flygbolag enligt de anspråk du ställer.

Vi arbetar i första hand med våra egna kontor och inom vårt eget nätverk av utvalda kompetenta och engagerade samarbetspartners.
Detta kompletterar vi med vårt medlemskap i Global Logistik Network vilket ger oss kvalificerade kontakter i de länder världen över där vi inte har egen representation.

ICOS Group ELITE Global Logistics Network DNV Germany - Det Norske Veritas